Aura- en chakrahealing, edelstenen & kristallen

Aurahealing: Dit is het helen van jouw energieveld. Elk mens en dier, elk levend wezen heeft een beschermend energieveld om zich heen. Met name bij hooggevoelige kinderen en volwassenen kan een aurahealing erg effectief zijn en je helpen om minder snel overprikkeld te raken. Aurahealing is ook heel geschikt om jou te ondersteunen en te helpen om te helen op fysiek gebied. Bijvoorbeeld om de negatieve effecten van een narcose of medicijngebruik te verlichten.

Chakrahealing: Heb je het gevoel dat je uit balans bent? Je energie niet meer stroomt? Of heb je bepaalde klachten die gerealeertd zijn aan een chakra? Dan is chakrahealing misschien iets voor jou. De energetische behandelingen zijn gericht op één of meerdere chakra’s (energiewielen). Door middel van handoplegging voel ik of er energie te veel of te weinig is en of het goed doorstroomt naar de volgende chakra’s. Daar waar nodig voeg ik toe of voer ik af en zorg voor een betere doorstroming. Ik help jou weer in balans te komen, de energie te laten stromen en je bewust te zijn van jouw eigen energie. Elk chakra vertegenwoordigt bepaalde emotionele en mentale thema’s en bepaalde delen in jouw lichaam. Op die manier kan ik gericht werken om jouw te ondersteunen blokkades op te heffen en ongewenste patronen te doorbreken. Ook voor fysieke klachten zoals bijvoorbeeld hypermobiliteit, aanhoudende hoofdpijn, darmklachten, slecht slapen, zijn er mooie behandelingen. Ik behandel de (bekende) zeven hoofdchakra’s, en ook de nevenchakra’s.

Healing met behulp van edelstenen en kristallen: In mijn praktijk heb ik de beschikking over edelstenen en kristallen die ik regelmatig inzet bij jouw behandeling. De natuurlijke kracht kan versterkend of verzachtend werken; en wordt afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

Menu