Behandeling op afstand

Afstandshealing ; als je niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen.

Alle behandelingen die ik geef, kun je ook op afstand ontvangen. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om de praktijk te bezoeken, kan dit uitkomst bieden.

Een behandeling op afstand duurt ongeveer 15-20 minuten. Vooraf spreken we samen af wanneer de behandeling plaats vindt en jij kunt gewoon thuis op een comfortabele, rustige plek plaats nemen en de behandeling ontvangen.

Energie kent geen tijd of plaats en met behulp van speciale technieken zorg ik ervoor dat wat jij nodig hebt veilig bij jou aankomt. Op de afgesproken tijd stem ik me op jou af en geef vanuit mijn praktijk jouw afstandsbehandeling.

Een behandeling kan algemener van aard zijn (bv. met als doel ontspanning) of meer gericht op bepaalde emoties of fysieke klachten (bv. pijnlijke knie). Vooraf spreken we af waar jij behoefte aan hebt en bij aanvang voel ik in.

Net als bij een behandeling in de praktijk, kun je sensaties ervaren zoals warmte, kou, tintelingen. Heling werkt door, ook na de behandeling. Dus ook hier geldt, zorg goed voor jezelf en drink nadien voldoende water, zodat je lichaam afvalstoffen kan afvoeren.

Menu