Energetic Sound Touch

De Energetic SoundTouch is meer dan Sound healing. Deze methode werkt ontspannend en stimuleert lichaam en geest op de verschillende lagen van het lichaam: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbewust onbekende niveaus. Ik werk met energie en doe dat door middel van klank, resonantie in de aura, chakra’s, op de meridianen en reflex-/acupunctuurpunten. Dit zorgt voor een totaal therapeutisch effect op jouw gehele zijn.

De instrumenten die ik hierbij gebruik zijn o.a. klankschalen, zowel kristal als de Tibetaanse klankschalen, stemvorken en koshi’s. Bij een Soul Retreival gebruik ik mijn afgestemde sjamanendrum.

Het doel is om jouw body, mind & soul en spirit, te helen en in balans brengen. Het kan je daarnaast helpen om je te ondersteunen in je proces en tot meer bewustwording te komen. Alle behandelingen werken op fysiek, emontioneel, mentaal, spiritueel en onbewust onbekende niveaus.

Therapeutische klankschaalmassage

De klanken en trillingen bij een klankschaalmassage geven een diepe ontspanning en geven meer balans. Blokkades en spanningen kunnen door de trillingen loskomen en het lichaam helpen bij het zelfherstellend vermogen.

Naast ontspanning kan het ook helpen bij de bewustwording van fysieke, mentale of emotionele blokkades in het lichaam. Een klankschaalmassage is een goede therapeutische ondersteuning. Een klankschaalmassage kan ook ingezet worden bij pijnklachten door een overbelasting van de spieren.

Tijdens de behandeling zullen er klankschalen en stemvorken op en naast het lichaam geplaatst worden en zacht worden aangeslagen. Hierdoor voel je hoe de trillingen door je lichaam heen gaan en dit in combinatie met de klanken geeft een diepe ontspanning. Elke sessie is anders en afgestemd op wat er op dat moment nodig is.

Bij deze massage mag je je kleding aan houden.

Klanksessie

 

Tijdens een klanksessie neem ik je met mijn klankschalen en andere klankinstrumenten mee op naar een staat van diepe ontspanning, waarbij jij alles los mag laten wat je niet meer dient. Fysiek, mentaal en emotioneel nemen de klanken je mee naar een andere staat van zijn. Weg van het denken. Zijn in het nu, naar de stilte in en om je heen. Na een sessie ervaar je meer balans tussen lichaam en geest. Een klankschalensessie is een bijzondere beleving.

Bij een klanksessie lig je op een zacht ondersteunend matrasje op de grond, met een dekentje over je heen, een oogkussentje, en kussens of bolsters waar nodig om jou te ondersteunen. Op die manier kun je je volledig laten ondersteunen en overgeven.

Wil je wel een klanksessie ervaren maar liever in een groep? Houd dan de socials in de gaten en of kijk in de agenda. Regelmatig geef ik klanksessies op mooie locaties.

Het aanbod van Sound healing wordt in de loop van 2023 verder uitgebreid. Met o.a:

– Stemvorken/Fonoforese behandeling

– Kristallen Klankschaalbehandeling

– Soul Retreival d.m.v. de sjamanendrum

– Chakra behandeling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van het nieuwe aanbod.

Menu