Energetische coaching

Voor kids & teens! Samen zorgen we ervoor dat jij kunt gaan bloeien.

Wanneer heb ik, of heeft mijn kind energetische coaching nodig?

Soms hebben kinderen en jongeren even wat hulp bij nodig wanneer zij in het dagelijks leven te maken hebben met bv. een schoolsysteem dat niet bij ze past, hoge verwachtingen, concentratieproblemen enz. Iemand die mee kijkt en mee voelt wat de (lichamelijke) uitingsvormen of klachten en gedragingen zijn die zij als boodschap met zich mee dragen. Wat ze nodig hebben om weer dichterbij zichzelf te kunnen zijn en weer lekker in hun vel te zitten. Ik kan hierbij helpen door samen te kijken waar het vandaan komt en wat het kind nodig heeft door tijdelijk als vertaler te fungeren.

Wanneer je bij mij komt voor coaching, kies je voor een holistische aanpak. Dat wil zeggen dat ik kijk naar het totaal van wie jij bent. Het beginpunt is de hulpvraag, en samen met jou, ga ik op zoek naar de oorsprong daarvan en help jou jezelf terug te vinden en in je kracht te kunnen staan.

Door een energetische behandeling in het consult te integreren, voel ik waar eventuele blokkades in de energiehuishouding zitten. Die kunnen uit het nu of uit het verleden zijn. Fysiek , emotioneel, mentaal, en spiritueel. Dat wat gezien of gehoord mag worden en waar jij klaar voor bent, dient zich aan en dat helpt om nog gerichter te behandelen en te coachen.

Ik luister naar jouw verhaal. En naar het verhaal van ouders/verzorgers als het gaat om kinder- of jongerencoaching. We starten altijd met een intake.

In de praktijk maak ik onder andere gebruik van systemisch werk, creatieve coaching en felt sense methode.

Wat maakt energetische coaching zo bijzonder?

Het energetische aspect zorgt ervoor dat de coaching zoveel krachtiger is dan reguliere coaching, omdat het niet alleen gericht is op gedragsverandering, maar op het bewustzijn van de samenhang van lichaam, geest en ziel; jouw eigen speciale levensenergie.

Ik heb een breed scala aan energetische behandelingen te bieden, die er voor zorgen dat jij op specifieke onderwerpen behandeld kan worden, bijvoorbeeld: hooggevoeligheid, onzekerheid en zelfvertrouwen, laag zelfbeeld, acceptatievermogen bij veranderingen, ADHD, versterken van concentratie, overmatige vermoeidheid, stressklachten, snel boos worden, verdriet niet goed kunnen verwerken, en nog veel meer. Ik maak hierbij gebruik van verschillende healing vormen.

Yoga-oefeningen maken regelmatig onderdeel uit van een coach sessie. Jonge kinderen vinden het vaak heel grappig dat de yogamat al klaar ligt en zij laten zich ook makkelijker coachen als we gewoon samen op een kussen of op de mat zitten in plaats van in een stoel. Daarnaast maak ik intuïtief gebruik van andere hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld mijn bio-tensor, spirituele kaartendecks en chakrakleurkaarten.

Uiteraard wordt, wanneer het coachen van kinderen en jongeren <18 jaar betreft, het gezin betrokken. Het is voor jou als ouder of voor jou als jongere dan ook belangrijk om je dat te realiseren. Op verzoek geef ik de ouders/verzorgers een korte terugkoppeling na elk consult. Daarnaast kan het voorkomen dat het nodig is om samen of juist met de ouders/verzorgers een gesprek te voeren.

Omdat ik werk met universele energie, hoeft jij  het niet alleen te doen. Ik ben er om te helpen, te vertalen, te begeleiden, de energie door te geven en het universum helpt ons. Hoe mooi is dat?

Menu