Let us live like flowers; wild and beautiful, and drenched in the sun.”

In de eerste plaats gaat het bij Bloemenkind om jou! Maar vind je het leuk om meer over mij te weten, dan ben je hier op de juiste plaats.

Ik ben Belinda de Waard, oprichtster en eigenaresse van Bloemenkind. Anderen omschrijven mij met de volgende woorden: warm, lief, energiek, krachtig, spiritueel. Ik nodig je uit om zelf in mijn praktijk te komen ervaren wat ik voor je kan betekenen.

Het vormgeven van mijn missie vertaalt zich in mijn praktijk door de aandacht voor VERBINDING.

Verbinden van body, mind & soul. En het verbinden van jou met je innerlijk kind. Ik ben ook een verbinder van moeder aarde en ‘boven’ en fungeer voor jou als een soort kanaal waardoor de energie kan stromen. Mijn heldere gaven (horen, voelen, weten en zien) zijn ver ontwikkeld en dat helpt om jou beter te ondersteunen.

Het is mijn zielsmissie om de vrouwelijke energie op aarde te herstellen. Zodat er weer een betere balans ontstaat tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. Dat klinkt nogal ‘groot’ en dat is het ook. Doordat ik daar in mijn praktijk met individuen aan kan werken (we hebben tenslotte allemaal mannelijke en vrouwelijke energieën in ons), helen we stap voor stap ook steeds een stukje in het grotere geheel. Want alles is met elkaar verbonden.

Om de verbinding tussen vrouwen onderling te bekrachtigen, organiseer ik regelmatig vrouwencirkels en tienercirkels voor meiden. Delen is helen en dat is wat we in de cirkels doen. Door samen te helen, versterken we de energie en werkt de heling verder door; ook na de bijeenkomsten en naar de mensen om ons heen.

Yoga, meditaties een gezonde leefstijl, en verbinding met gelijkgestemden, zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten voor mijn eigen helingsproces. Ik besteed hier daarom dagelijks voldoende tijd en aandacht aan. Daarnaast ga ik graag wandelen, in het bos of op het strand, om mezelf echt diep te kunnen verbinden met de natuur en daarmee mijn diepe connectie met moeder aarde te koesteren.

De naam Bloemenkind is ontstaan vanuit de verbinding met mijn eigen innerlijk kind. Ik word namelijk ontzettend blij van velden met wilde bloemen. Dan voel ik de speelsheid, de dansende bewegingen en de vrijheid van wie ik in mijn eigen lichtkern ben!

Die speelsheid, plezier, het gevoel van vrijheid, is ook wat ik jou wil laten ervaren. Zuiver jezelf kunnen zijn!

Menu