Let us live like flowers; wild and beautiful, and drenched in the sun.”

Mijn naam is Belinda de Waard, eigenaresse van Bloemenkind. Graag vertel ik je meer over mezelf.

Het is mijn missie om de vrouwelijke energie op aarde te herstellen. Hoe ik dat doe is door te verbinden. Verbinden van body, mind & soul. Ik ben een verbinder tussen moeder aarde en ‘boven’ en fungeer voor jou als een soort kanaal waardoor de energie kan stromen.
In mijn praktijk behandel ik jong en oud en probeer

ieder individu opnieuw in verbinding te laten komen met zichzelf, met jouw innerlijk kind. Daarbij krijg ik hulp van mijn persoonlijke gidsen en van de Engelen en mijn Ancestors. Ik kan ook persoonlijke boodschappen ontvangen vanuit de Akasha kronieken en wanneer ik voel dat dat voor jou passend is, mag ik het aan je doorgeven. Om de verbinding tussen vrouwen onderling te bekrachtigen, organiseer ik regelmatig vrouwencirkels en tienercirkels voor meiden. Delen is helen en dat is wat we in de cirkels doen. Door samen te helen, versterken we de energie en werkt de heling verder door; ook na de bijeenkomsten en naar de mensen om ons heen.

Yoga, meditatie, een gezonde leefstijl, en verbinding met gelijkgestemden, zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten voor mijn eigen helingsproces. Een proces wat in feite nooit klaar is. Ik besteed hier daarom dagelijks voldoende tijd en aandacht aan. Daarnaast ga ik graag wandelen, in het bos of op het strand, om mezelf echt diep te kunnen verbinden met de natuur en daarmee mijn diepe connectie met moeder aarde te koesteren.
De naam Bloemenkind is ontstaan vanuit de verbinding met mijn eigen innerlijk kind. Ik word namelijk ontzettend blij van velden met wilde bloemen. Dan voel ik de speelsheid, de dansende bewegingen en de vrijheid van wie ik in mijn eigen lichtkern ben.
Menu