Persoonlijk Consult

             Een unieke combinatie van verschillende vormen van healing met coaching.

In een persoonlijk consult gaan we samen op zoek naar de essentie van jouw zijn en voelen we per keer wat er nodig is om jou onbelemmerd te laten bloeien. In een eerste consult wordt het zaadje geplant en stap voor stap begeleid ik je in je groeiproces.

Ik maak gebruik van verschillende vormen van healing. Vanuit mijn eigen lichtkern stem ik me af op jou en op de energieën en ik fungeer als verbinder.

Tijdens een persoonlijk consult combineer ik, afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt, onderstaande:

  • Chakrahealing: specifiek gericht op één of meerdere chakra’s (energiewielen). Door middel van handoplegging voel ik of er energie te veel of te weinig is en of het goed doorstroomt naar de volgende chakra’s. Daar waar nodig voeg ik toe of voer ik af en zorg voor een betere doorstroming. Ik help jou weer in balans te komen, de energie te laten stromen en je bewust te zijn van jouw eigen energie. Elk chakra vertegenwoordigt bepaalde emotionele en mentale thema’s en bepaalde delen in jouw lichaam. Op die manier kan ik gericht werken om jouw te ondersteunen blokkades op te heffen en ongewenste patronen te doorbreken. Ook voor fysieke klachten zoals bijvoorbeeld hypermobiliteit, aanhoudende hoofdpijn, darmklachten, slecht slapen, zijn er mooie behandelingen. Ik behandel de (bekende) zeven hoofdchakra’s, en ook de nevenchakra’s.
  • Aurahealing: Dit is het helen van jouw energieveld. Elk mens en dier, elk levend wezen heeft een beschermend energieveld om zich heen. Met name bij hooggevoelige kinderen en volwassenen kan een aurahealing erg effectief zijn en je helpen om minder snel overprikkeld te raken. Aurahealing is ook heel geschikt om jou te ondersteunen en te helpen om te helen op fysiek gebied. Bijvoorbeeld om de negatieve effecten van een narcose of medicijngebruik te verlichten.
  • Reikihealing: Meer hierover lees je op Reiki behandeling 
  • Bio-tensor: Mijn bio-tensor is een prachtig hulpmiddel. Deze is persoonlijk op mij afgestemd. De bio-tensor reageert op trillingen van personen en maakt blokkades en verstoringen zichtbaar. Het is een meet-instrument dat bestaat uit een lange draad met een metalen handvat. Aan het einde zit een spiraal vorm. Ik kan je hiermee bijvoorbeeld doormeten op het gebied van voeding (allergieën of intoleranties). De bio-tensor gebruik ik soms ook om je chakra’s door te meten, en eventueel energie af te voeren of toe te voegen.
  • Healing met behulp van edelstenen: In mijn praktijk heb ik de beschikking over edelstenen die ik intuïtief inzet bij jouw behandeling. De natuurlijke kracht kan versterkend of verzachtend werken; en wordt afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

Verder voorzie ik je van concrete adviezen om je groei en bloei kracht bij te zetten, zodat je ook zelf stappen kunt zetten wanneer je niet bij mij op consult bent.

Geen enkel consult is het zelfde. Ik stem me voorafgaand aan de behandeling op jouw af. En natuurlijk beginnen we altijd met een kort gesprekje, zodat jij zelf ook aan kunt geven waar je op dat moment ondersteuning bij kunt gebruiken.

Kom je de magie ervaren? .

Menu