Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage is een weldaad voor je hele lichaam. In je voeten zitten namelijk drukpunten die verbonden zijn met o.a je rug, je organen en met de chakra’s in jouw lichaam. Door deze te masseren, kunnen blokkades worden opgeheven en gaat de energie beter stromen. De massage stimuleert het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. Het zorgt voor een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen in heel je lichaam. Daarnaast werkt de massage, mede door de diepe staat van ontspanning, ook om emotioneel meer in balans te komen. En omdat ik energetisch werk, voer ik ook eventuele energetische ballast voor jou af. Ik masseer niet alleen jouw voeten maar ook je onderbenen. Je neemt plaats op de behandeltafel en vanuit zachtheid en verbinding help ik jou in alle rust te ontspannen en los te laten.

Uit liefde voor de natuur en uit respect voor jouw lichaam en geest, maak ik uitsluitend gebruik van zuivere etherische en botanische producten.

Je kunt de voetreflexmassage los boeken (60 min) of laat je zelf helemaal verwennen en kies voor de  voetreflexmassage deluxe met een weldadig voetbad vooraf (75 min).

 

 

Hygiëne: Het is belangrijk dat je met schone voeten en schone sokken naar de praktijk komt. Neem eventueel een extra paar schone sokken mee voor na de behandeling. Handdoeken zijn aanwezig en hoef je niet zelf mee te nemen.  Heb je last van wratjes, kalknagels of voetschimmel, dan kan ik je helaas niet behandelen.

Menu